Het oefenen van  IBGS en HAZMAT situaties is een belangrijke taak voor bedrijven en organisaties die werken met gevaarlijke stoffen. Het is van cruciaal belang dat medewerkers getraind zijn in het omgaan met deze situaties, om zo de veiligheid van henzelf en anderen te waarborgen.

Het ontwerp van de oefencontainer moet rekening houden met de specifieke behoeften van de organisatie en de omgeving waarin deze wordt gebruikt. Het is daarom belangrijk om een grondige analyse te maken van de behoeften en eisen voordat het ontwerpproces begint. Daarom komen wij graag eerst langs om uw wensen goed in kaart te brengen en de specifieke wensen te verwerken in een passend ontwerp.

Een goede oefencontainer moet een realistische omgeving bieden waarin medewerkers kunnen oefenen met het omgaan met IBGS en HAZMAT situaties. Dit betekent dat de container moet worden uitgerust met de juiste apparatuur en voorzieningen, maar ook geschikt voor de meest voorkomende oefensituatie’s. Denk o.a. aan flens lekkages, drukverschillen, trappen, rook, damp en geluid. Wij streven ernaar om een realistische omgeving na te bootsen in een compacte omgeving.